Gastbericht door Cora Emens

Onderstaand artikel door Cora Emens had evenzogoed door mij geschreven kunnen worden. Met toestemming plaats ik het als artikel op mijn eigen site. Cora heeft een eigen praktijk als sekscoach en haar website heet dan oook seks-coach.nl

Waarom ik ook zo graag mannen masseer.

Ruim 35 jaar geef ik erotische massages aan zowel vrouwen als mannen. Niet die met “nabehandeling”of “Happy Ending”, maar massages waarin erotische en seksuele energie wordt opgewekt en door het lichaam verspreid en vervolgens wordt opgeslagen.
Dit geeft vele gezondheidsvoordelen en ook andere voordelen.

Ik begin altijd met een totale lichaamsmassage, zodat het lichaam en de geest kunnen ontspannen. Dan pas ga ik seksuele energie opwekken.

Vandaag had ik een cliënt uit Friesland die vorig jaar bij me was voor masturbatiecoaching (voor mannen) en hij wilde coaching in hoe zijn nieuwe vrouw te verwennen.
Dit keer wilde hij graag een Taoistische Erotische Massage (TEM) ondergaan. Helaas had zijn nieuwe vrouw geen interesse meer in seks. Hij bekende ook dat hij vorig jaar na de eerste paar keren wel geoefend had met de andere masturbatiechnieken, maar dat hij al snel weer terug was gevallen op oude gewoontes. Tja, je kunt niet even in anderhalf uur coaching een patroon veranderen wat je je hele leven al hebt ingeslepen. Daarvoor moet je oefenen en herhalen, herhalen…Maar dat had hij dus niet gedaan.
Hij zat er echt mee dat zijn vrouw geen zin meer had, maar hij begreep maar niet waarom.

Ik stelde voor om eerst de massage te ondergaan. Hij had tenslotte bijna twee uur gereden. Eerst tot rust komen en daarna de coaching.

Hij onderging de massage en kon zich al snel goed overgeven. Hij lag te genieten met een grote grijns op zijn gezicht. Zo’n grijns is voor mij al reden genoeg om ook mannen te masseren. Die worden veel te weinig aangeraakt in hun leven.

Na afloop, terwijl hij lag bij te komen en langzaam terug kwam in de wereld, viel het kwartje.
“Nu begrijp ik het, ik hoef geen advies”, zegt hij. “Ik ga bij mijn vrouw veel te snel”.

Ja! Zoals zoveel mannen. En dat is ook de reden waarom veel vrouwen het op een gegeven moment maar laten zitten, die seks. Want zij beleven er dan te weinig plezier aan. Tot groot ongenoegen van hun man, die er niets van snapt. “Vroeger wilde ze wel, maar nu niet meer”, heb ik (te) vaak gehoord van mannen die teleurgesteld , zichzelf dan maar een erotische massage gunnen. Want “vreemd gaan” dat willen ze vaak niet, in hun hart zijn ze trouw aan hun vrouw.
Dus dan maar een “Tantra massage”.

Zoveel mannen hebben niet door wat hun eigen aandeel is in het gebrek aan seks in hun relatie. “It takes two to Tango”.

Gelukkig weet ik bij veel mannen door te dringen, met mijn handen, mijn techniek en mijn liefde dat ze ervaren dat seks ook heel anders kan.
Dat je ontspannen kunt genieten van seksuele energie en opwinding. Dat hij zich niet in hoeft te houden en tegen een zaadlozing gaat vechten omdat hij zichzelf (en zijn partner) niet wil teleurstellen doordat hij te snel, dat wil zeggen zonder dat hijzelf het moment kiest, zijn zaad loost. Dat hij dat veel makkelijker kan regelen met zijn adem en aandacht als hij de opgewekte energie volledig belichaamd. Uit het hoofd, in het lijf…een ontspannen lijf, waarin de energie vrij kan stromen.

Vandaag had ik weer zo’n man. Bij wie het lampje ging branden, omdat hij het eindelijk gevoeld had in zijn lijf dat seks ook anders kan. Verbijsterd zei hij dat hij daarvoor 72 jaar had moeten worden. Beter laat dan nooit.

Ik liep het geven van een uur coaching mis, maar was blij en dankbaar dat deze man zijn vrouw vast en zeker anders zal benaderen als het op seks aankomt. Het komt vast nog wel goed. Heel veel oefenen en met liefde. Toch nog een Happy Ending. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *