Intimiteitscoaching

Coaching voor liefdeskoppels

‘soms is het fijn als iemand een eindje met je mee loopt….’

Vier Handen Op Eén Buik
1 december 2020, NPO3

Op 22:27 minuten begint Heleen van Rooijen over tantra te praten.
Op 25:11 minuten de locatie waar in alle rust de sessie gegeven zou worden. Wegens omstandigheden diende er geïmproviseerd te worden en werd de winkelruimte klaargemaakt om de sessie houden.
Op 26:27 kom ik, Maria in beeld.
Al met al ben blij met het resultaat van de opnames en hoop dat Daan uiteindelijk wat meer naar Desteney zal groeien. Hij probeert het in elk geval en kwam behoorlijk uit zijn comfortzone.


Helaas is het filmpje niet meer te bezichtigen bij de NPO…..

TantraDenBosch biedt tools en technieken die koppels helpt groeien en evolueren. Maria is van mening dat iedereen het verdient het om lief te hebben en bemind te worden en dat ons vermogen om anderen beminnen haar basis heeft in het vermogen van onszelf te houden.

Mogelijke thema’s om aan te werken:
– Hoe kan ik meer tijd voor mezelf maken?
– Hoe bereik ik meer intimiteit met mijn partner?
– Ik wil (weer) kunnen genieten van mijn partner.
– Ik wil mijn vroegtijdige zaadlozing onder controle krijgen.
– Ik vind het lastig te genieten van seks met mijn partner

“Er zijn veel mensen die routinematig de liefde bedrijven. Die het ook als een soort race zien met als doel om klaar te komen. Naarmate de opwinding tijdens een vrijpartij stijgt, ben je meer op jezelf betrokken en raakt de verbinding met je partner op de achtergrond. Alsof je tijdens een Grand Prix met hoge snelheid op de finish af dendert. En in een Formule 1-wagen zit nu eenmaal maar één coureur.De partners gaan elkaar ‘gebruiken’ voor het vervullen van hun behoefte in plaats van dat ze echt contact maken met elkaar. Een van de twee voelt zich vervolgens gebruikt, mist dat intieme contact en krijgt steeds minder zin om te vrijen.”
Dit is volgens Jan De Boer, tantratrainer, filosoof en schrijver, de belangrijkste oorzaak van het verschil in verlangen dat vaak tussen partners ontstaat als ze wat langer bij elkaar zijn. Volgens De Boer ligt de sleutel van de oplossing in het leren genieten van verlangen. Zonder het moeten. Zonder de druk van het krijgen van een orgasme kan je leren genieten van het verlangen, de seksuele energie en van elkaar. En wordt het vrijen een heel andere ervaring. Samen gaan we concreet op zoek naar wat jullie relatie een boost kan geven. Daarvoor gebruik ik technieken vanuit de tantrische levenswijze waarmee de passie en speelsheid opnieuw tot bloei komen in jullie relatie. Deze technieken leer ik je toe te passen in het dagelijks leven zodat je ook in relatie met jezelf meer liefde zult ervaren.