Intimiteitscoaching

Coaching voor liefdeskoppels en alleenstaanden

Maria heeft meer dan 10 jaar professionele ervaring op het gebied van verbinding en intimiteit en is van mening dat iedereen het verdient het om lief te hebben en bemind te worden en dat ons vermogen anderen te beminnen haar basis heeft in het vermogen van onszelf te houden.

Voor wie aan onderstaande thema’s wil werken:

* verbeteren van de communicatie in de relatie
* het ontdekken van (niet helpende) patronen tussen jou en je partner
* opkomen voor eigen behoeften
* beter leren praten over gevoelens
* leren inleven in / begrijpen van de gevoelens van je partner

Mogelijke thema’s om solo aan te werken:

* Hoe kan ik meer tijd voor mezelf maken?
* Hoe bereik ik meer intimiteit met mijn partner?
* Ik wil (weer) kunnen genieten van/met mijn partner.
* Ik wil mijn vroegtijdige zaadlozing onder controle krijgen.
* Ik vind het lastig te genieten van seks

Ben je als koppel (of solo) geïnteresseerd in deze verdieping, dan ontvang ik jullie graag in mijn praktijk. Jullie leren bijvoorbeeld wat een massage een tantramassage maakt met verschillende bijhorende houdingen…of iets anders waar jullie voorkeur naar uit gaat. Altijd in overleg, er is geen standaard programma. Samen gaan we concreet op zoek naar wat jullie relatie een boost kan geven. Daarvoor gebruik ik technieken vanuit de tantrische levenswijze waarmee de passie en speelsheid opnieuw tot bloei komen in jullie relatie. Deze technieken leer ik je toe te passen in het dagelijks leven zodat je ook in relatie met jezelf meer liefde zult ervaren. Na de eerste sessie krijg je indien gewenst een aantal bewustzijns-oefening in je mailbox. Een volgend bezoek zal nooit hetzelfde zijn en leer je bijvoorbeeld een compleet andere manier van aanraken met na afloop wederom op verzoek een aantal oefeningen in je mailbox.

“Er zijn veel mensen die routinematig de liefde bedrijven. Die het als een soort race zien met als doel om klaar te komen. Partners gaan elkaar ‘gebruiken’ voor het vervullen van hun behoefte in plaats van dat ze echt contact maken met elkaar. Een van de twee voelt zich vervolgens gebruikt, mist dat intieme contact en krijgt steeds minder zin om te vrijen.”
Dit is volgens Jan De Boer, tantratrainer, filosoof en schrijver, de belangrijkste oorzaak van het verschil in verlangen dat vaak tussen partners ontstaat als ze wat langer bij elkaar zijn. De sleutel naar de oplossing ligt in het leren genieten van het verlangen, zonder de druk tot het krijgen van een orgasme kan je leren genieten de seksuele energie en van elkaar. Zo wordt het vrijen een heel andere ervaring. 

TV uitzending

Vier Handen Op Een Buik, 1 december 2020, NPO3

In deze aflevering praat Heleen van Rooijen als bekende nederlander die de zwangere Desteney bij staat over tantra. Zij denkt dat tantra het koppel zou kunnen helpen dichter bij elkaar te komen. Ik werd benaderd om in de uitzending ‘iets’ met het koppel te doen. Desteney wilde geen gebruik maken van de prachtig ingerichte kamer omdat ze zich niet goed voelde en daar twee trappen voor op moest. Geen nood… improviseren geen probleem, ik ben al alles voorbereid. De winkelruimte klaargemaakt om de sessie houden.

Al met al was ik blij met het resultaat van de opnames en hoop dat Daan uiteindelijk wat meer naar Desteney zal groeien. Hij probeert het in elk geval en kwam behoorlijk uit zijn comfortzone.
2021: Helaas is het filmpje niet meer te bezichtigen bij de NPO…..