Knuffelsessies

Knuffelen zonder massage

Iedereen die behoefte heeft aan aanraking, ontspanning en oprechte aandacht krijgt bij Tantradenbosch de mogelijkheid om even rust te vinden. Van jongelingen tot senioren, mensen die tijdelijk geen relatie hebben of wiens partner is overleden, alleenstaande ouders en zwangere vrouwen, gehandicapten, zieke of depressieve mensen, zakenmensen met overvolle agenda’s of gewoon de overburen. Leeftijd is niet belangrijk en hoe je eruit ziet al evenmin. Dat je schoon bent spreekt voor zich. Als je het fijner vindt dat ik bij je thuis kom dan bespreken we de mogelijkheden in afstemming.
Bij een algehele knuffelsessie gaat het om de aanraking, ontspanning en oprechte aandacht. Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje of face-to-face liggen en (elkaar) vasthouden. Dit mag in stilte of in gesprek, al naar gelang jouw behoefte. Het gaat erom wat JIJ wilt.

Per 30 minuten € 40,-

Knuffelen na massage

Na een massage kom ik soms eventjes tegen je aan liggen. Het fijne gevoel letterlijk vasthouden en nagenieten van wat er gebeurd is.. Een hug gaat daarvoor net te snel voorbij.