Knuffelsessies

Knuffelen na massage

Met enige regelmaat wordt na een massage de vraag gesteld of ik niet eventjes tegen de client aan wil komen liggen. Gewoon vasthouden en nagenieten van wat er gebeurd is. Het fijne gevoel letterlijk vasthouden. Een hug gaat daarvoor net te snel voorbij.
Bij een knuffelsessie gaat het om de aanraking, ontspanning en oprechte aandacht. Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje of face-to-face liggen en (elkaar) vasthouden. Dit mag in stilte of in gesprek, al naar gelang jouw behoefte. Het gaat erom wat JIJ wilt.

Per 15 minuten € 15,-

Knuffelen zonder massage

Iedereen die behoefte heeft aan aanraking, ontspanning en oprechte aandacht krijgt bij Tantradenbosch de mogelijkheid om even rust te vinden. Van jongelingen tot senioren, mensen die tijdelijk geen relatie hebben of wiens partner is overleden, alleenstaande ouders en zwangere vrouwen, gehandicapten, zieke of depressieve mensen, zakenmensen met overvolle agenda’s en ook gewoon de overburen. Leeftijd is niet belangrijk en hoe je eruit ziet al evenmin. Dat je schoon bent spreekt voor zich. Als je het fijner vindt dat ik bij je thuis kom dan is dat geen probleem.

Per 30 minuten € 40,-

Meer info 0644118000