Tarieven & Vergoedingen(*)

Tantra sessie 2 uur individueel € 220,- 
Tantra sessie 3 uur voor paren € 290,-
Verlenging per half uur € 50,-
In het weekend geldt een toeslag van € 20,- per sessie
(maximaal 1 client per dag zodat ik in staat blijf u alle liefdevolle aandacht te geven die u bjj een tantramassage verwachten mag) 

Btw-identificatienummer NL001539242B47

*Het niet nakomen van een gemaakte afspraak zonder tijdige afmelding (24h) wordt gedeeltelijk (€ 90,-) in rekening gebracht. (Zie betalingscondities Maria Aarts Massage) Hierin lees je ook de stappen die gezet worden bij niet voldoen van de factuur.

Verkenningsgesprek

Een uitgebreid verkenningsgesprek is bedoeld voor mensen die erg veel vragen hebben en twijfelen of tantra een pad voor hen is.
In een eerste telefonisch gesprek van 10 tot 15 minuten kun je gratis vragen stellen, nadien zal ik je wijzen naar de mogelijkheid tot een bezoek aan mijn praktijk met persoonlijk uitgebreid gesprek a € 65,- Meestal duurt dit gesprek langer dan een uur, maar bij uitloop geen extra kosten.

Beroepsvereniging

Maria is geregistreerd bij de FAGT als natuurgeneeskundig therapeut. Het kan zijn dat uw sessie van therapeutische aard is. Ik blijf dezelfde persoon in hetzelfde huis en we beslissen samen hoe we de behandeling aan zullen gaan. De meeste zorgverzekeraars hanteren een kleine vergoeding voor de kosten van een natuurgeneeskundig consult. Bezoek de website www.fagt.org/compensations.

Maria onderschrijft de ethische gedragscode van Stichting Tantrawiijzer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tarieven zijn er op gebaseerd dat ik een deel van mijn cliënten met een vorm van korting kan behandelen. Mocht je de noodzaak voor een sessie voelen en je inkomen weerhoud je ervan, voel je vrij contact op te nemen.

Reserveringsbeleid

Bij het maken van een afspraak vraag ik u € 90,- reserveringskosten via de bank te voldoen ter bevestiging. Dit bedrag wordt in mindering gebracht van de sessieprijs.
Als u een andere oplossing weet sta ik daar voor open.

Waarom dit beleid?
Sinds het einde van de tweede lockdown krijg ik vaak te maken met No-Shows, (niet nakomen afspraak zonder af te melden)
Ik werk al jaren volgens mijn betalingscondities, doch als ik iemand nooit eerder gezien heb wordt zelfs dat knap lastig. Daar ik maximaal 1 client per dag wil / kan ontvangen spreekt het voor zich dat ik me een No-Show niet te vaak veroorloven kan.

Het staat u uiteraard vrij of u de boeking middels mijn voorwaarden wilt vastleggen. Mocht er iemand anders op ‘uw’ dag/tijd komen dan gaat deze voor en laat ik u dat weten via WhatsApp of sms.

Vertrouwen is mooi, zekerheid beter.