Tarieven & Vergoedingen(*)

Tantra sessie 2 uur individueel € 200,- 
Tantra sessie 3 uur voor paren € 270,-
Verlenging per half uur € 45,-
In het weekend geldt een toeslag van € 20,- per sessie
(maximaal 1 client per dag zodat ik in staat blijf u alle liefdevolle aandacht te geven die u bjj een tantramassage verwachten mag) 

*Het niet nakomen van een gemaakte afspraak zonder tijdige afmelding (24h) wordt gedeeltelijk (€ 90,-) in rekening gebracht. (Zie betalingscondities Maria Aarts Massage) Hierin lees je ook de stappen die gezet worden bij niet voldoen van de factuur.

Reserveringsbeleid

Verkenningsgesprek

Een uitgebreid verkenningsgesprek is bedoeld voor mensen die erg veel vragen hebben en twijfelen of tantra een pad voor hen is.
In een eerste telefonisch gesprek van 10 tot 15 minuten kun je gratis vragen stellen, nadien zal Maria je wijzen naar de mogelijkheid tot een bezoek aan de behandelruimte met persoonlijk uitgebreid gesprek a € 65,- Meestal duurt dit gesprek langer dan een uur, maar ook bij uitloop geen extra kosten.

Beroepsvereniging

Maria is geregistreerd bij de FAGT als natuurgeneeskundig therapeut. Het kan zijn dat uw sessie van therapeutische aard is. De meeste zorgverzekeraars hanteren een vergoeding voor de kosten van een natuurgeneeskundig consult. Bezoek de website www.fagt.org/compensations.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tarieven zijn er op gebaseerd dat ik een deel van mijn cliënten met een vorm van korting kan behandelen. Mocht je de noodzaak voor een sessie voelen en je inkomen weerhoud je ervan, voel je vrij contact op te nemen.