Massagetherapie

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’


Wie is er gebaat bij therapie?

U hoeft niet minder valide, gebrekkig of in de war te zijn om voordeel te hebben van massagetherapie. Sterker, u hoeft zelfs geen ‘problemen’ te hebben. U kunt een goed functionerende persoonlijkheid zijn en gewoon in therapie gaan om nog meer van uw wensen in het leven vervuld te krijgen. Niemand is 100% vrij van script*, hoeveel geluk men ook heeft gehad met zijn ouders en omgeving. Voor de meesten van ons zijn er een of meer gebieden in ons leven waarop wij voor onszelf problemen hebben gecreëerd door in scrpit te gaan. In dat geval is het wellicht de tijd, het geld en de toewijding waard om in therapie te gaan en deze scriptkwesties op te lossen.

Dit gezegd hebbende kan iedereen in therapie gaan die persoonlijke problemen ondervindt, uiteenlopend van moeilijkheden in relaties of werk tot ernstige geestelijke verwarring. Voor de behandeling van ernstige stoornissen is een passende omgeving met psychiatrische ondersteuning nodig.

  • script: de wijze waarop u gewend bent te handelen, als in een toneelspel waarin de teksten en rollen al precies zijn uitgewerkt. Dit is het gevolg van jarenlange programmering. Soms heeft u niet eens in de gaten dat u uit gewoonte reageert maar doet u zoals u doet omdat het in het verleden het beste leek. U kreeg waardering voor uw wijze van handelen, maar is dat ook werkelijk wie u diep van binnen bent?
    Hoe vrij voelt u zich in uw handelen?
  • Meer info op DeaLuna.nl

Zorgverlenersnummer: 90-058454
Praktijkcode: 90-058458
RBCZ registratie:309462R
kvK: 5763384