Testimonials oude website

05.05.19 12:38 Annemarie
Beste Maria

Na mijn operaties konden mijn man en ik niet meer van seks genieten. Jij hebt ons daar goed in begeleid en daar ben ik erg blij mee. Mijn man natuurlijk ook. Ons leven heeft de zonnestralen opnieuw ontdekt.
08.03.19 10:23 Peter
Wooow.
2e sessie gehad, de siddering. Wat een ervaring, steeds een stukje dichterbij dan weer terug. Teasing op zn best. Telkens als je denkt nu, dan… Tot je niet meer kan denken. Een explosie van gevoel. Maria, het was top.
31.01.19 21:42 Peter
Vandaag mijn eerte tantra bij Maria gehad.
Wat een beleving, fantastisch gevoel, een tinteling tot in mijn vingertoppen.Alsof ik je al jaren ken, gewoon heerlijk om door jou (aan)geraakt te worden.
Ik kijk nu al uit naar de volgende.
28.11.18 19:51 Tony
Lieve Maria,
Wat een verademing was jouw massage.
Je noemt het “de siddering”.
Nou Maria, van top tot teen sidderde het.
Heel langzaam wordt het opgebouwd en het mondt uit in een grote siddering die je nog lang blijft voelen.
Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar in combinatie met een tantramassage.
Lieve groet
Tony
22.11.18 15:54 Peter
Lieve Maria,

Op verzoek heb ik die Siddering van je uitgetest. Wat een straf, maar niet heus.

Ik zou niet kunnen kiezen wat ik lekkerder vind, jouw ‘normale’ (niets lijkt me normaal bij je) massage of deze sidderende nieuwigheid. Het is inderdaad heel anders dan ik bedenken kon.

Je bent hem nog aan het optimaliseren zeg je. Dat hoeft niet echt. Elk mens is verschillend en mijn ongevoelige plek is bij een ander juist sensitief. Blijf jij maar op de ademhaling van je klant letten. Daaruit maak jij wel op hoe het met de energie zit.

Liefs,
Peter
06.11.18 17:51 Sjack
Het ging de laatste dagen zo slecht met me Maria.

Afgelopen week is mijn zus overleden na een ziektebed en mijn zwager heb ik vrijdag weg moeten brengen naar een verzorgingshuis. Ondanks de vele (klein)kinderen ben ík het die zulke dingen allemaal regelt voor de familie. Ik doe dat graag hoor, maar soms wordt het mij teveel. Ik ben ook de jongste niet meer. Ik had zo’n vreselijke behoefte aan jouw massages.

Na afloop vandaag besefte ik het pas goed wat jouw massages met mij doen. Het kan me niet schelen wat er gebeurt, ik kan de hele wereld weer aan.

En dat zegt een man die het lastig vindt zich over te geven.
03.10.18 14:13 Nico
Ik vond het afgelopen vrijdag een erg fijne ervaring, ben vroeg naar bed gegaan en heb heerlijk geslapen.
Zaterdag zat ik vol energie, heb een hoop klusjes gedaan die ik nog wilde doen maar eerder geen zin in had. Kan ook toeval zijn maar ik voelde mij heel energiek.

Zondag had ik heel de dag een verjaardag dus eigenlijk niet meer aan vrijdag gedacht, ik was zondagavond heel moe en ben weer vroeg naar bed gegaan (niks mis mee).

Vanmorgen had ik een lichte terugval omdat ik weer moest gaan werken waar ik echt even geen zin in had.
Nu gaat het wel weer.

Al met al een hele fijne ervaring vrijdag.

Bedankt !
Nico
17.09.18 21:48 Amor
Na een hele fijne sessie met Maria
Kan ik maar een zin schrijven.
❤️ZIJ DIE LIEFDE KENNEN
BEGRIJPEN HET LEVEN ❤️
10.09.18 10:47 Jeroen
Na een persoonlijke en rustgevende intake, heb ik een leuke, heerlijke, lieve, spannende en intense ervaring beleefd. Tantra zoals het hoort.
23.07.18 12:01 Godheid
Het gaat er niet om hoe lang een mooi moment in je Leven Duurt .
Het Gaat erom hoe lang je van een mooi moment in je Leven kan na Genieten !

Dankje wel voor de momenten
Godheid 🙂
12.07.18 09:20 Nico
Als ik bij je ben geweest voelt het alsof ik van binnen schoon ben gemaakt.
Ik ben vrolijker en voel me weer opgeruimd,
Mijn omgeving merkt dat zelfs.
08.07.18 21:54 Amor
Na gisteren

You are one of the Best Moments in my Life
And I can’t tell anyone
23.04.18 15:49 Jack
Hallo Maria,

Bij deze wil ik je nog van harte bedanken voor de bijzondere ervaring die jij mij gegeven hebt.
Reeds vele malen heb ik dit weekend eraan teruggedacht en zal dit ook niet meer vergeten.

Ik heb een drempel over moeten gaan maar heb er geen spijt van gehad.
Graag kom ik nog eens een keer bij je terug. Ik weet niet of hetgeen ik heb ondergaan op een bepaalde manier nog een vervolg kan krijgen ? Zo niet, dan zal ik met veel genoegen nogmaals je de ontvangen sessie ondergaan.

Ik vond/vind je een leuke open vrouw die mij het gevoel gaf oprecht te zijn en geïnteresseerd in de medemens.

Nog een heel prettige dag toegewenst en ik hoop je over een tijdje weer te ontmoeten !

Groetjes en een dikke knuffel,

Jack
11.04.18 08:42 Mark
het heeft even wat langer geduurd dit keer
ik wil je zeker nog heel erg danken
voor die superheerlijke woensdagavond 🙂
steeds weer verrassend
heerlijk gewoonweg helemaal genieten
interstellair verdwalen, even helemaal weg
me laten gaan, totale verwenning

ik ben totaal relaxed heel rustig naar huis gereden
en heb heel goed geslapen, op een wolkje

dankjewel
Mark
x
24.03.18 13:09 Henk
Zenuwachtig stond ik voor je deur.
Je liet me binnen
“Koffie of thee?”
Je woorden stelden me op mijn gemak.
“We gaan twee trappen op.”
Jij voorop, met de kopjes in je hand.
Twee maal las ik de tekst op de deur en ging binnen.
De kamer was heerlijk verwarmd.
“Neem plaats.”
Ik vertelde over mijn verlangen (aan)geraakt te worden.
Aangeraakt op een wijze die ik niet zo goed uit kan leggen.

Twee uur later stond ik weer buiten en voelde me daadwerkelijk een ander mens. Dit was precies zoals ik het me al die tijd had voorgesteld.
Het bestaat dus echt.
Het gevoel is echt.
Hier wil ik meer van.
11.03.18 10:58 Maria Aarts
Reactie op Thom:
Ik heb je kennelijk ook nog laten voelen spieren te hebben.
11.03.18 09:58 Thom
Ik heb een heerlijke massage van Maria gehad. Het leverde wel de nodige spierpijn op, maar het is een fantastische ervaring. Mijn lijf gloeit de hele week al.
Zeker voor meervoudige herhaling vatbaar!
15.02.18 18:03 Karesse
Noem het gerust een verslaving. De eerste keer was ik helemaal van slag en nu, na een paar sessies kan ik het nog altijd niet vatten. Het is zo anders met jou dan ik gewend ben. Ik heb een heel fijne relatie met mijn geliefde en we kruipen na al die jaren nog steeds tegen elkaar aan. We hebben het zo fijn samen en mijn bezoekjes aan jou doen daar geen afbreuk aan. Ik kan zelfs nog liefdevoller in mijn relatie zijn dan voorheen. Het is gewoonweg nergens mee te vergelijken. Ik dacht echt alles al te kennen maar dit is een dimensie hoger. Het speelt de hele dag door mijn hoofd op een positieve manier. Iedereen wordt er beter van, jij ook, dat zie ik wel. Jij geniet er zelf net zo hard van
13.02.18 15:30 Maria Aarts
Dank je wel Nico voor je vriendelijke woorden.

Tja, 10.000 bezoekers zijn er een heleboel. Veel dubbele bij natuurlijk, maar toch.
Volgende keer is de rekening voor mij, als jij chocolade bollen van Jan de Groot meebrengt. Eerlijke ruil, niet dan?
13.02.18 12:43 Nico
Ik zie dat ik de 10.000e bezoeker van je website ben. Wat leuk, heb ik weer 😉
Jou kennende levert dat hoe dan ook een aardige verrassing op. Verrassend vind ik het altijd bij je.

Het was ook dit keer weer super met je, dank je wel Maria.
30.12.17 20:35 Albert
Een paar keer per jaar geef ik mezelf een tantramassage kado. Nog nooit heb ik het zo fijn gehad als vandaag bij jou.
Je zei me niet te geloven toen ik je dat vertelde. Alsof ik dat tegen alle tantradames zeg. Nou, hier staat het dan. Ik meen het echt.
10.11.17 22:42 Jack
Lieve Maria,

Welkom in het universum, o nee, t is de tantrawereld van Maria.
Hemels Passie Liefde Hartstocht Innerlijkheid Zaligheid Intens Uitdagend.
Wat heb ik genoten. Echt super blij dat i hier deel van heb mogen uitmaken

Dank je wel en tot snel
grt Jack
21.10.17 21:13 Edwin
Al jaren nieuwsgierig naar tantra.
Eindelijk de stap gewaagd.

Waarom heb ik zo lang gewacht. De ervaring was zo overweldigend, zo liefdevol. zo zo zo zo ……….. alles
07.09.17 21:12 Mark
een berichtje met een Smile ! *:)
nog steeds dat zalige gevoel van die heerlijke tijd gisteren… WAAW !

je weet telkens weer anders, verrassend en tegelijk even superfijn uit de hoek te komen
een zalig fantastische tijd samen.. jouw heerlijke verwennerijen..
..zacht wegsoezen tussen de sterrenstelsels…heerlijk geteased worden…
de rand van het genot opzoeken…balanceren op de top van net wel/net niet..

zo mogen genieten van jouw kunsten, van jouw gave,
met een mooie vrouw samen hemelse ervaring beleven
wat wil een mens nog meer

gewoonweg, gemeend : dankjewel

groetjes
Mark
06.09.17 13:27 Jan
Hallo Maria,

Het was meer dan geweldig. Ook vandaag voel ik nog steeds die warmte en rust die ik zo nodig heb. Ik hoop dat het gevoel nog een tijdje blijft.
Tot volgende keer. Jan
27.04.17 16:20 Sjaak
EEN KONINKLIJKE BEHANDELING OP KONINGSDAG
26.03.17 17:45 Pieter
Mag ik je vriendje zijn?

Het was precies waar ik al jaren van droomde. Zo integer en heftig tegelijk. De meeste dromen zijn bedrog. Deze droom niet meer.
14.02.17 01:29 Hans
Het is altijd weer een verrassing bij je
15.12.16 12:57 Mark
Goedemorgen Maria, 🙂

ondanks het onchristelijke uur,
met een brede glimlach rustig over de weg gegleden, en intussen weer fijntjes aan het werk

maar wel na een overheerlijke avond, vol ontspanning, relax, intens genieten,
overheerlijk balanceren op de rand (wat eigenlijk het ultimum is…),
… een interstellaire reis naar ik weet niet welk sterrenstelsel, maar in elk geval even helemaal van de wereld weg

dankjewel voor dat alles, voor het vertrouwen, de geborgenheid, de fijne zorgen, de warme zachte handen, de overheerlijke massages, aanrakingen, strelingen….

je bent een mooie, fijne vrouw,
een beetje gek, ….en dat maakt het zo intens menselijk

groetjes
Mark
26.11.16 19:14 Constantina
Lieve Maria,
Je workshop Mindfulllness was rustgevend spannend, leerzaam en een echt ontdekkingsreis.
Je geeft goede leiding ,hebt oog voor details.

Houd op het moment een spiegel voor en kan goed met de emoties omgaan die dan loskomen.

Volgend jaar kom ik graag bij je, terugh.
Een warme groet,
19.09.16 23:48 Eric
Hoi Maria,


Ik vond de workshop van zaterdag zeer aangenaam. Dus de volgende keer ben ik weer graag van de partij. Het voelde heerlijk veilig en vredig en sensueel. Het gaf een heerlijk ontspannen gevoel. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Jij nam telkens de goede houding aan: afstand en nabijheid. Dat gaf de kern van het veilig gevoel. 

15.09.16 15:28 Ron
Ik vind het genieten met jou…..je masserende handen en de hele manier waarop je je lijf gebruikt doen mij verlangen naar meer
12.09.16 16:08 Jon H
Je bent een prachtige vrouw.
Krachtig, energiek, humorvol en zo geweldig groot.
17.08.16 17:26 Jaqueline
Lieve Maria,

Jouw ogen bij binnenkomst
Bemoedigende woorden ter begroeting
Jouw handen die me liefde toonden
De zachtheid van je ziel

Dank je wel
03.08.16 20:28 Yilmaz
Ik ken geen betere masseur dan u.
Ik ken er niet zo heel erg veel maar van de masseurs die ik ken steekt u met kop boven uit
31.07.16 18:16 Peter
Lieve Maria,

“Soms moet je niet zo nadenken maar gewoon iets doen” zei je al door de telefoon.
Ik deed. Ik kwam naar je toe en liet het over me heen komen.
Al snel bevond ik me in een bijna-slaapfase. Het was geen slaap, want ik was er echt bij, maar zo vreselijk relaxed en toch ook zo spannend. Heel vreemd en mooi tegelijk.

Dank je wel en tot snel,
Peter
24.04.16 23:30 Maria Aarts
Op Facebook een reactie op de workshop van 23 april jl.
‘De Kunst van het Liefhebben’

Vond het zo’n compliment dat ik het graag op mijn website plaats. Uit privacy redenen heb ik de namen aangepast.

Man:
Lieve ‘Vrouw ‘O’,
Waarom dienen mensen een volgende keer naar een verdiepingsdag van Maria te komen?
Vind ik leuk · Beantwoorden · 3 uur

Vrouw ‘E’:
Omdat ze heel haar ziel en zaligheid erin legt ‘Man’
Vind ik leuk · Beantwoorden · 3 uur

Vrouw ‘S’
En omdat ze mensen echt weet te verbinden. Oog en aandacht heeft voor iedereen.
Vind ik leuk · Beantwoorden · 3 uur

Man:
Kijk… Met dat soort complimenten kan mijn lieve Maria marketingtechnisch iets.
Vind ik niet meer leuk · Beantwoorden · 2 · 3 uur

Maria Aarts Schatten zijn jullie. Dank je. Dit ga ik op mijn website plaatsen. (zonder namen prijs te geven)
Vind ik leuk · Beantwoorden · 1 · 4 minuten

Vrouw ‘S’
En terecht. Je verdiend het. Mooi en puur.
29.03.16 08:53 Jos
goedemorgen Maria,

sorry 🙂 voor het onchristelijke uur vanmorgen

na een overheerlijke avond en een korte nacht, ben ik op wolkjes vertrokken …
bij het buitengaan fluitende vogeltjes in de boompjes in de straat
rustig verkeer, relaxed rijden
nagenieten,
nu nog,
van een overheerlijke verwenning
zoals steeds, maar telkens weer verrassend anders
van a tot z , figuurlijk en letterlijk van kop tot teen, van lichaam tot emotie
ergens heel ver weg , ver voorbij pluto, zwevend ergens tussen sterrenstelsels

dankjewel,
Jos
01.03.16 15:23 Willem
Lieve Maria
Wat een ervaring. Ik heb vaker een tantramassage ondergaan maar deze was anders, in positieve zin.
“Wat is het dan dat je zo bijzonder maakt?” Vraag ik me de hele week al af.
Jij balanceert graag op het randje zei je. Dat heb ik gemerkt. Bij het naar huis gaan gaf ik aan dat ik tijdens de sessie graag ‘meer’ had gewenst.
“Is beter van niet” was jouw weerwoord, en nu voel ik datt je gelijk hebt. Zou een volgend keer weer zo intens zijn? Ik ga het meemaken, binnenkort.
15.01.16 12:19 Mark
Lieve Maria,

Eindelijk de tijd om je een berichtje te sturen en hoog hoog tijd om je te bedanken voor die superheerlijkformidabelegeniale tijd samen,… ik tril er nog van, als ik terugdenk aan die uurtjes gewoonweg genieten, helemaal buitenaards, just me-time, ..of beter nog just me-and-you time

Fijn te merken dat mijn genot ook jouw genot is 🙂 …. ja, dat is je ‘werk’ ,maar daar merkte ik niets van hoor. Het gevoel heerlijk samen te zijn met een intieme vriendin, al was ik minder ‘actief’ (zoals het hoort) en liet me heerlijk verwennen door je.

Je bent en blijft een mooie heerlijke vrouw, (én met een mooi en heerlijk lichaam!) , én een heerlijk fijne persoon, je kent de knepen (letterlijk en figuurlijk) om iemand superheerlijk te verwennen, van zacht genot tot intens erotisch genieten; balanceren op de lijn van net-wel / net-niet ,…
Woorden schieten tekort om die ervaring met jou te omschrijven … ‘buitenaards’ is een benadering 🙂
dus, gewoonweg en simpelweg : dankjewel 😉

Tot een volgend weerzien

lieve groetjes
Mark xxx
18.11.15 22:18 Koos
Ik was heel erg benieuwd. Maar ook erg aan het twijfelen of ik dit wel zou moeten doen en ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten. Integer en puur genieten. Bedankt voor je verwennerij.
22.09.15 09:53 Bert
Mijn laatste sessie met Maria, was anders dan de vorige keren. Maria zei vooraf dat ze me iets wilde meegeven voor de rest van mijn leven, en dan vraag je je af, wat kan dat dan zijn? Ik had mezelf voorgenomen Maria’s aandacht “over me heen te laten komen”! Dus helemaal zonder intenties, loslaten in mijn geest en handelen, en dan zien we wel wat er gebeurd. Blijkbaar ben ik toch wel spiritueler dan ik denk, want dat sloot perfect aan op Maria’s boodschap, laat de ander ruimte om te geven wat zij willen en kunnen. Had ik dat onbewust doorgekregen?
Iedere bezoeker van deze pagina weet ondertussen hoe ik over haar massages denk, maar deze keer was het nog mooier, nog fijner, en nog intenser dan de vorige keren!

En voor degenen, die zich dat afvragen, nee, ik ben niet verliefd op Maria. Maar ze is absoluut een mens om van te houden!
11.08.15 11:28 Karel
Lieve Maria
lange tijd geen gelegenheid gehad om met je af te spreken. Donderdag zie ik je weer. Ik verheug me enorm op ons feestje. Weet zeker dat het weer fantastisch gaat worden.
Namasté, Karel
07.07.15 22:03 Walter
Gekozen voor een verrassing sessie.
Wat een liefde volle sessie heb ik ondergaan.
Ongelofelijk dat je dit met zoveel passie kunt geven, zoveel zachtheid en respect.
Even landen op een andere planeet lijkt het wel, waar alles perfect is.
Tijd vliegt dan helaas snel voorbij, maar kom weer terug op aarde met een brede glimlach.
xxx
W
27.05.15 21:49 An Oniem
Prachtige vrouw

Liefdevol
Welkom
Voelt wat ik nodig heb
Warmte
Genegenheid
Voor even ‘was’ in jouw handen
Overgave
Onbekende gevoelens
Sidderingen
Als nooit ervaren
In mijn droom verder
Meer
Dromen?

Ik neem dit gevoel mee naar huis en maak mijn vrouw deelgenoot.

O.S.
24.05.15 10:07 Wim
Warme Vrouw die letterlijk en figuurlijk de temperatuur laat stijgen.
Zo gaaf dat er nog echte mensen Mensen zijn!!
Dank je wel voor meer dan waardevolle tijd!!
xx
18.05.15 16:18 Werner
Hoezo kun je verslaafd raken aan een massage?

Ik vond het raar gezegd op je site, tot vandaag. Een compleet nieuwe ervaring rijker in de herfst van mijn leven, gecreeerd op een matras in Vlijmen.

Dank je wel Maria. Ik vind je een warme, liefdevolle en prachtige vrouw.
05.05.15 22:11 J.
Lieve Maria,

Wat een grote verrassing was het voor mij om zo dicht bij mij in Vlijmen de beste tantrika te hebben gevonden. Ik had nooit gedacht dat achter jouw website zoveel liefde en sensualiteit schuilt.
Pas na jouw wijziging van je site waarop je prachtig staat gefotografeerd kreeg ik het gevoel dat ik contact met je wilde maken.
Ik hoef niet allemaal op te noemen wat je met mij voor geweldigs hebt gedaan, het was één groot sensueel feest.
Bijzonder was ook dat ik door jouw sessie behoorlijk seksueel opgeladen was en dat heeft mijn vrouw met vreugde ontvangen. Het was diezelfde avond een heerlijke intieme liefdevolle liefdesnacht.

Je hoort van mij zeker nog
Veel liefs
J
24.04.15 14:49 Hans
gisteren weer heerlijk mogen genieten van de onverdeelde aandacht van Maria. Wat een prachtig mens is zij toch.
05.04.15 10:43 Bert
lieve Maria
ik wens jou en alle andere kijkers op je site hele mooie vreedzame gezellige en ontspannende Paasdagen!
Ik zal zeker aan je denken, herinneringen aan de liefdevolle sessies, en me verheugen op ons volgend feestje!
Namaste, Bert
20.03.15 09:28 Bert
Lieve Maria, ik heb al mijn gevoelens over jouw massages hier al geuit. En je andere clienten weten precies wat ik bedoel, en dat is waarom het ook draait, je zorgt ervoor dat we ons heel speciaal voelen, en dat is ontzettend fijn. En dat is echt, en niet gespeeld, en dat maakt je zo biezonder.
Ik heb ook gisteren weer heel erg genoten, weer anders dan de vorige keren, en voel het nog steeds nazinderen.
Namaste
16.03.15 09:50 Bert
Het is bijna weer over, deze week weer een afspraak. Kan bijna niet wachten, voel me nu al weer zweven! Ontzettend veel zin erin.
02.03.15 22:31 Walt
Beste Maria,

Wat een mooie sessie heb ik vandaag bij je ondergaan.
Zoveel liefde en passie geef je.
De gehele sessie was mooi in balans, en alles ging heel zacht in elkaar over.
Kan niet anders zeggen dat je een talent bent.
Zo masseren kun je niet leren, dat moet in je zitten.

Rest mij nog te zeggen, dat ik uiteraard zeer graag terug kom.
16.02.15 11:52 Gerard
Nog een paar nachtjes slapen, en dan weer een `dream come true` afspraak bij Maria. Kan bijna niet wachten tot het zover is. Ik verheug me weer enorm op ons feestje…..
22.01.15 21:43 Dromer
Wist na mijn vorige bezoek niet zeker of ik het alleen maar gedroomd had, of dat ik werkelijk verslaafd ben geworden! Maar het is werkelijkheid, en er is geen ontkomen meer aan…..
Wederom 2 waanzinnig fijne uurtjes met Maria doorgebracht, vooraf zei ze nog “we maken er een feestje van!”. En dat is helemaal uitgekomen.
Namasté
31.12.14 15:06 Bert
Na mijn tweede bezoek kan ik maar een ding zeggen, NIET DOEN, WANT JE RAAKT ERAAN VERSLAAFD, Maria weet je ziel en lichaam zo te beroeren, dat het nog een hele tijd nazindert. Ik moet nu op zoek naar een medicijn, of gewoon accepteren, dat ik een Maria – massage junkie ben, en dat ik geen behoefte heb aan een ontwenningskliniek.
Dit is echt fantastisch
23.12.14 23:31 Walter
hoi maria gister bij je geweest voor de tweede keer en het was zalig heb de hele massage genoten en kijk al uit naar de volgende. echt een aanrader
17.12.14 21:26 Bert
Tja Maria
wat kan ik hier aan toe voegen. Alles is al geschreven.
Je bent een ontzettend warme, mooie en bovenal lieve vrouw.
Je massage was vol overgave, en geen momentje had ik het gevoel dat het niet authentiek was. Je was er helemaal, ook mentaal, voor mij alleen, en dat geeft een heel apart gevoel.
Ik wens je vredige kerstdagen…
Knuffel, Bert
23.11.14 10:58 Anthony
Maria, wat een ervaring was jouw tantrische massage. Heb weleens eerder een massage gehad maar bij jouw massage valt die in het niet. Wat een liefdevolle aandacht geef jij voor,tijdens en na de massage. Je bent helemaal geinteresseerd in de persoon die bij jou op de tafel ligt. Chapeau en ik kom nog graag terug bij je. Liefdevolle groet,
Anthony
22.11.14 12:32 Twan
Het was weer super bij je.
17.11.14 11:29 Peter
Je stelde vorige week voor eens de kashmirmassage te proberen. Wat een intieme ervaring was dat. Je hebt niets teveel gezegd. Een welkome afwisseling in wat toch altijd al heerlijk is bij je.
Groet,, Peter
19.09.14 10:20 Richard
Hi Maria,

Nogmaals bedankt voor de massage van vandaag, ik heb er enorm van genoten.
Zoals gezegd, heb ik een aantal gevoelige plekken ontdekt maar ik voelde ook de energie vol stromen en dan met name via mijn ruggengraat omhoog maar ook in mijn borst gebied. Het knuffelen en aanraken alleen al heeft mij goed gedaan. Je gaf al aan dat het verslavend zou kunnen zijn en ik kan nu wel begrijpen waarom :). Je bent voor mij een mooie en fijne vrouw en ik moet eerlijk zeggen dat je er in het echt veel jonger uitziet dan op je foto in de whats-app. Ik kom graag over een tijdje (eind okt/nov) weer langs, ik kijk er nu al naar uit.

Groet,
Richard
20.06.14 12:26 Bert
Ik ben al zo vaak bij Maria geweest en toch is het telkens anders. Waar doet ze toch al die inspiratie op?

Extra genoten vandaag van de wasbeurt op het eind van de massage. De warme vochtige doeken doen me denken aan de betere chinesche restaurants, alleen een tikje groter van formaat 😉

Tot snel weer ziens,

Bert
26.05.14 16:00 Simon
Ik heb al heel wat ervaring met massages maar zoals jij werkt heb ik nog nooit meegemaakt. Ik bedoel dit positief Maria. Je hebt er aan mij een vaste klant bij.

Namasté
15.05.14 06:34 Richard
“Dromen zijn mooier dan de werkelijkheid”

Na mijn bezoek aan jou klopt die stelling niet meer voor mij.
07.04.14 15:05 Wim
Warme Vrouw die letterlijk en figuurlijk de temperatuur laat stijgen.
Zo gaaf dat er nog echte mensen Mensen zijn!!

Dank je wel voor meer dan waardevolle tijd!! XX
24.02.14 22:11 Marcel
Wat een lieve mooie heerlijke geweldige vrouw ben je.
Ik was nieuwsgierig en een beetje zenuwachtig maar na 1 minuut voelde ik me al gelijk op mijn gemak.

Alles wat hier gezegd wordt en wat een sessie inhoud dat heb je me op een heerlijke intense nou ja woorden tekortschietende manier laten voelen en ervaren. Af en toe zelfs extatisch.
Voor mij was dit nieuw maar ik ben helemaal verkocht..
Dit was zeker niet de laatste keer.

Ik voel me nu heerlijk terwijl ik nogal behoorlijk gestressed was de laatste tijd. Ik voel de energie nog steeds stromen 🙂
Ben ik blij dat ik jou ontmoet heb.
Jij bent echt super..
Bedankt.

Knuffel en dikke kus.

Marcel
02.02.14 12:45 Lexa
Hoi mario , het was voor mij een try out dee massage, maar je hebt me liefdevol ontvangen en een warme massage gegeven. Verder ben je een leuke vrouw om mee te dollen. Ik heb nog de hele dag de massage gevoeld in mijn body.
bedankt
28.01.14 12:11 Ad
Hoi Maria, Bedankt voor de geweldige massage vanmorgen. Ik zweefde weer naar huis. Kan er weer even tegen. Kom zekers nog een keer snel terug.
groetjes Ad
27.01.14 11:45 Mark
Goedemorgen Maria,

Nog even een kort berichtje om je hartelijk te danken voor de overheerlijke massage vorige vrijdag. Ik heb er ontzettend van genoten. Het was echt even van deze wereld weg, gewoonweg genieten, ergens tussen hemel en aarde.

Mark
20.01.14 09:58 Parcel
Hai Maria, t was me een waar genoegen. Vooral de tantrische behandeling vind ik zeer passend. Vanaf t moment dat je me aandacht gaf bekroop een intens gevoel van geborgenheid. Dank ook voor je oprechtheid. Je moet eens weten wat een overwinning t voor me is geweest me zo te laten masseren, maar wat een belevenis, onvoorstelbaar aangenaam! Blij dat ik even daarna alleen mocht zijn. Zo durfde ik dat klaarblijkelijk dan net wel. Ik voelde me daarna zo ontspannen dat ik van het zorgzame warm afsponsen als een dessert kon genieten. Ik wist niet dat ik dit alles durfde ondanks de schaamte voor mn gevoel van impotentie.
Tantra pas wel bij mij…
16.01.14 18:07 A.P.
Wat een práchtige beschrijving, indrukwekkend en ook zeer onderscheidend. Warm, oprecht, een sierraad, een pracht promotie voor tantra. Ik kan het bijna vóelen hoe jij een ander masseert. Een zeer aangename gewaarwording………dank hiervoor……..het doet mij goed……..

Als je straks maar half zo met mij “omgaat” als dat je woorden bij mij teweeg brengen, dan is het voor mij al fijne ervaring..
07.01.14 14:06 Sander
Stress in het lijf, leven in het hoofd, geen tijd om te ontspannen…en dan de handen en aandacht van Maria. Zinderend…de tijd staat stil…je komt los van de tafel….geen plek ontsnapt aan haar aandacht…het komt allemaal bij elkaar…als herboren weer de wereld in …ontladen…opgeladen…klaar om er weer tegen te kunnen!
06.01.14 13:29 Mark
Goedemorgen,

Jij heel erg bedankt, Maria ! ik heb heeel goed geslapen

Ik heb er echt enorm van genoten, dat was complete relax, ik was enkele uurtjes helemaal van deze wereld weg. Die massage was een echte nieuwe, aparte, overheerlijke ervaring. Ik voelde sterk hoe goed jij dat deed, en hoe je met kunde en kennis, maar vooral met overtuiging, liefde en plezier de massage deed. Jou aanrakingen, strelingen, massage, en vooral het contact van mens tot mens, de aanrakingen…. deed echt deugd, als een mega knuffel

Ik ben nadien heel rustig terug gereden, geen radio maar een zacht easy listening jazzy cd , en zo nog op een wolk rustig langs gewone kleine wegen gereden.

Nogmaals, super ervaring, super gevoel dat inderdaad nazindert

ik hoop dat ik nog eens mag terugkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *