Tantra Massage

Kashmirische Tantra Massage

‘een warm bad van liefde, respect en aandacht….’

Een tantra massage is een techniek die gebruikt kan worden ter verruiming van je bewustzijn, gebaseerd op Oosterse filosofie. Elke behandeling is anders en wordt afgestemd op persoonlijke wensen. Een tantra massage is bedoeld voor mensen die door middel van aanraking meer contact met hun lichaam willen krijgen, hun lichaam voor energie willen openen, elke oude afkeuring van hun lichaam en negatieve gevoelens zoals angst of schaamte willen helen en diep willen ontspannen.

Een tantrische aanraking nodigt uit tot ontspanning, overgave, genieten en brengt je in contact met de volheid, kracht èn zachtheid van je levensenergie zonder daar iets mee te moeten. De sessie vindt plaats  in een warme en sfeervolle ruimte op een zachte matras. De meest gehoorde ervaring van mensen is het langdurig gevoel van ontspanning en de boost aan levensenergie zoals je lezen kunt in het gastenboek. Daarom houden mensen ook zo van vakantie, het idee even niets te hoeven.

Als er vertrouwen, overgave en doelloosheid is kom je tijdens de sessies dichter bij je gevoel van gelukzaligheid, het tegenovergesteld van stress. Er is dan geen behoefte aan verandering en alles goed is zoals het is. Je leert moeilijke stappen als eenvoudig ervaren. Naarmate je de realiteit en je perceptie over die realiteit op één lijn kunt brengen zal je blijvend dieper tot je eigen kern geraken. 

…..Ik ga uit van wederzijds respect….

Kashmirische zit

‘Omgaan met seksueel verlangen begint bij het leren kennen van je eigen seksuele verlangen. Seksueel verlangen kan heel dwingend zijn. Als je dat niet kunt beheersen kan het leiden tot seksueel grensoverschrijdend gedrag. Een seksueel veilige wereld begint bij het leren omgaan met je eigen seksuele verlangen.’
(Jan den Boer)

Siddering (Chakra Healing massage)

Tijdens een training in 2018 leerde ik van John Hawken een vorm van aanraken die veel indruk op me maakte. Terug in Nederland heb ik deze vorm verfijnd en op een aantal cliënten uitgeprobeerd. Na afloop vroeg ik hen naar hun ervaring. Tot drie maal toe kwam het woord ‘siddering’ voorbij, vandaar dat ik voor deze naam gekozen heb.

‘De Siddering’ is een uitermate zachte aanraking met maximaal effect. Deze wijze van aanraken kun je ook gebruiken als voorspel met een geliefde. Voor het sidder-effect zijn de volgorde, snelheid en intensiteit van belang.

Ontdek sensaties in delen van je lichaam die je nog nooit als erotisch hebt beschouwd en laat de energie zich verspreiden door je fysieke- en energetische lichaam. 

Tijdsduur

Voor een goede opbouw van een tantrische sessie is een minimale tijd van 2 uur noodzakelijk. Als jij er na 2 uur voor kiest langer door te gaan dan is die mogelijkheid er meestal.
Maximum te bespreken tijd is 4 uur. Zo’n supersessie is inclusief verschillende hapjes en drankjes. Heeft u aanvullende ideeën? Maak uw wensen kenbaar. 

Praktische gegevens
Voor het maken van een afspraak kunt u tot 22.00 uur telefonisch contact opnemen
0644 11 8000, of uw vragen mailen naar tantradenbosch@live.nl

……soms moet je niet denken maar gewoon DOEN…..