Welkom
Tarieven
Massage
Massagetherapie
Intimiteitscoaching
Knuffelsessies
Interessante links
Testimonials
Aanraken met Respect
Workshops
Foreign visitors
April 2018 Portugal


Wat leuk dat u TantraDenBosch bezoekt
Wees jezelf, er zijn genoeg anderen

Tantrische Massage met warme olie

'een warm bad van liefde, respect en aandacht....'

De tantrische massage is een sensueel getinte massage op Oosterse filosofie gebaseerd. Elke behandeling is anders en wordt afgestemd op persoonlijke wensen. Ik ga uit van wederzijds respect.

De massage nodigt je uit tot ontspanning, overgave en genieten. De energetisch diepe aanraking brengt je in contact met de volheid, kracht en zachtheid van je levensenergie (=seksuele energie) zonder daar iets mee te moeten. De massage vindt plaats op een zachte matras in een warme en sfeervolle ruimte. De meest gehoorde ervaring van mensen is het langdurig gevoel van ontspanning en enorme boost aan levensenergie zoals je lezen kunt bij testimonials. Daarom houden mensen ook zo van vakantie, het idee even niets te hoeven.

Je komt tijdens de sessies dichter bij je gevoel van gelukzaligheid, het tegenovergesteld van stress, waarop geen behoefte is aan verandering en alles goed is zoals het is. Wie in staat is 100% in het hier en nu te zijn, zal moeilijke stappen als eenvoudig ervaren. Naarmate je de realiteit en je perceptie over die realiteit op één lijn kunt brengen zal je blijvend dieper tot je eigen kern geraken. 

 

Wil jij compleet terug in je kern, terug in je eigen kracht komen alsof je er een vakantie op hebt zitten? Voor een tantrische massagesessie is een minimale tijd van 2 uur noodzakelijk.. Als jij er na 2 uur voor kiest langer door te gaan dan is die mogelijkheid er meestal.

Maximum te bespreken tijd is 4 uur. Zo'n supersessie is inclusief verschillende hapjes en drankjes. Heeft u aanvullende ideeën? Maak uw wensen kenbaar. 

na aanleiding van een sessie van 4 uur was dit de reactie:

Praktische gegevens
Voor het maken van een afspraak kunt u tot 22.00 uur telefonisch contact opnemen

0644 11 8000, of uw vragen mailen naar tantradenbosch@live.nl

Massages kunnen in overleg op elk tijdstip en op elke locatie worden verzorgd. 

......soms moet je niet denken maar gewoon DOEN.....

 

 

TantraDenBosch
tantradenbosch@live.nl
UA-46871165-1